Hopp til innholdet

Om meg

Jeanette Solvang Håven

Hei, jeg er Jeanette. Sammen med min familie på fem, deler jeg en dyp kjærlighet for stisykling, en lidenskap som jeg først oppdaget gjennom min mann, Joachim. Min familie og jeg er et aktivt lag som elsker å utforske de varierte og utfordrende stiene i Finnskogen.

I mange år har jeg veiledet folk innen trening og fysisk aktivitet i grupper, og ledet guidede turer gjennom Finnskogens vakre og mystiske landskap. Å se noen utvikle seg, overvinne utfordringer, og oppleve den rene gleden av mestring, er noe av det mest givende jeg vet. Det er denne lidenskapen for å oppmuntre og veilede som ledet meg til å starte Finnskogen Aktiv.

Gjennom Finnskogen Aktiv, ønsker jeg å dele denne erfaringen med deg. Uavhengig av din tidligere erfaring med sykling, er mitt mål å hjelpe deg å oppdage gleden og inspirasjonen som ligger i bevegelse og samspill mellom deg, sykkelen og naturen.

Jeg ser frem til å ta del i din sykkelreise, og å hjelpe deg med å oppdage de uendelige mulighetene som stisykling har å tilby. Velkommen til Finnskogen Aktiv – la oss sammen oppleve skogens skjønnhet fra sykkelsetet!