Hopp til innholdet

Praktisk informasjon

Bekledning og utstyr

Når du tar del i sykkelaktiviteter med Finnskogen Aktiv, er det viktig å være godt forberedt og ha riktig utstyr. Her er noen tips for hva du bør ha med deg:

  1. Sykkel: Selvfølgelig trenger du en god terrengsykkel som er egnet for stisykling. Sjekk at sykkelen er i god stand før du begynner turen.
  2. Hjelm: Sikkerhet først! En sykkelhjelm er obligatorisk. Hjelmen skal være i god stand og sitte godt på hodet.
  3. Bekledning: Kle deg etter været. Vi anbefaler lag-på-lag-prinsippet. Bruk et fukttransporterende undertøy, isolerende mellomlag og et ytre lag som beskytter mot vind og regn. Ikke glem hansker og sykkelsko!
  4. Utstyr: Husk å ha med nødvendig verktøy for å reparere en punktering eller gjøre små justeringer på sykkelen. En liten ryggsekk med vannflaske, snacks og ekstra klær kan også være nyttig.

Betingelser for betaling og avlysning

Ved booking med Finnskogen Aktiv blir betaling for aktiviteten utført i sin helhet ved bookingen. Vi forstår at uforutsette hendelser kan skje, og derfor tilbyr vi avbestilling opp til 2 uker før aktiviteten starter. Ved avbestillinger mindre enn 2 uker før aktiviteten starter, gis det ingen refusjon.

Dersom vi hos Finnskogen Aktiv må avlyse en aktivitet på grunn av uforutsette omstendigheter eller usikre værforhold, vil du få tilbud om enten å booke om til en annen dato eller å motta full refusjon. Sikkerheten til våre deltakere er vår høyeste prioritet, og vi forbeholder oss retten til å avlyse aktiviteter hvis vi føler at forholdene kan sette deltakernes sikkerhet i fare.

Ved en eventuell kansellering fra vår side, vil du bli kontaktet så snart som mulig. Vi anbefaler alltid at du har en reiseforsikring som dekker eventuell avbestilling fra din side.

Sikkerhet, ansvarlighet, forsikring

Finnskogen Aktiv tilrettelegger for sykkelopplevelser basert på den dype norske tradisjonen for friluftsliv, der «ferd etter evne» er vårt grunnleggende prinsipp. Vi ser sykling som en helsefremmende aktivitet, og legger stor vekt på å sikre en god risikomargin i våre aktiviteter.

Finnskogen Aktiv tar aktivt skritt for å redusere risiko, og vi tar vårt HMS-arbeid svært alvorlig. Men vi må erkjenne at ulykker og medisinske hendelser kan inntreffe under sykling, selv under de mest kontrollerte forhold. Finnskogen Aktiv og våre ansatte er dekket av ansvars- og yrkesskadeforsikring. Dette dekker imidlertid ikke eventuelle skader på gjester og deres utstyr. Vi oppfordrer derfor alle våre kunder til å ha egen reiseforsikring.

Kunder hos Finnskogen Aktiv har et ansvar for å følge instruktørens retningslinjer. Hvis det er mistanke om påvirkning av alkohol eller andre rusmidler, eller ved annen uønsket atferd, forbeholder Finnskogen Aktiv seg retten til å bortvise personen fra aktiviteten.

Ved å melde deg på, deltar du på sykkelaktiviteten av egen fri vilje, og på egen risiko. Vi legger stor vekt på ansvarlighet og sikkerhet, og vi er her for å sikre at du har en trygg og minneverdig opplevelse på stisykling i Finnskogen.

Egenerklæring

Ved å delta i aktiviteter arrangert av Finnskogen Aktiv, aksepterer jeg følgende vilkår:

  1. Jeg forstår at deltagelse i sykkelaktiviteter og andre fysisk krevende aktiviteter kan innebære en viss risiko. Jeg er klar over at skader og ulykker kan skje, til tross for alle sikkerhetstiltak.
  2. Jeg erklærer at jeg er fysisk og mentalt i stand til å delta i aktiviteten jeg har valgt. Jeg har informert Finnskogen Aktiv om eventuelle medisinske forhold som kan påvirke min deltakelse.
  3. Jeg godtar å følge alle sikkerhetsinstruksjoner gitt av ansatte hos Finnskogen Aktiv, og jeg forstår at mangel på etterlevelse kan resultere i umiddelbar utelukkelse fra aktiviteten.
  4. Jeg erklærer at jeg er ansvarlig for mitt eget utstyr og personlige eiendeler under aktiviteten. Jeg forstår at Finnskogen Aktiv ikke er ansvarlig for tap eller skade på mitt personlige utstyr eller eiendeler.
  5. Jeg bekrefter at jeg har en gyldig reiseforsikring som dekker eventuelle skader, tap eller medisinsk behandling som kan oppstå under deltakelse i aktiviteter hos Finnskogen Aktiv.