Hopp til innholdet

Opplev mer

Vakre Finnskogen

Finnskogen Aktiv er stolte av vårt samarbeid med Outdoor Finnskogen, som lar oss utvide vårt utvalg av aktiviteter. I tillegg til våre kjernesykkelaktiviteter, har vi muligheten til å tilby et bredt spekter av opplevelser for både enkeltpersoner og grupper, alt fra familier til skoleklasser, organisasjoner og bedrifter.

Sammen med Outdoor Finnskogen kan vi tilby skreddersydde friluftslivsdager, hvor du kan velge mellom et rikt utvalg av aktiviteter. Dette inkluderer kurs, turer og arrangementer som er spesielt tilpasset dine behov og interesser. Ikke nøl med å dele dine ideer med oss, slik at vi kan gi deg et uforpliktende tilbud som passer perfekt for deg.

Utenom sykling, kan vi også tilby aktiviteter som linedance, Tabata og avspenning, noe som gir en fin balanse mellom fysisk aktivitet og roligere, meditative øyeblikk.

Hos Finnskogen Aktiv streber vi etter å skape unike opplevelser som kombinerer det beste av friluftsliv, fysisk utfoldelse, og avkobling i vakre omgivelser. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til en uforglemmelig dag med oss og Outdoor Finnskogen!

Besøk gjerne nettsiden til Outdoor Finnskogen, og ta kontakt for en skreddersydd opplevelse!